Categorieën
Toernooien en competities

DVV Sassenheim Open Toernooi.

Zaterdag 6 mei verzamelden zich 37 teams voor het grote Sassenheim Open toernooi.
Een geweldig toernooi waarbij zowel bekende spelers als introducees hun opwachting maakten.
Deze dag was de première voor onze wedstrijdleider Andre en onze scheidsrechter Hans om te schitteren in hun rol. De wedstrijden zelf verliepen dankzij de goed georganiseerde structuur heel soepeltjes, iedereen kon zich goed vinden in de opzet. Ook werd de scheidrechter bijgestaan door een stagiair en beiden zijn de nodige keren opgeroepen om metingen te verrichten. 
Alles liep als een zonnetje en niet alleen dat fictieve zonnetje was aanwezig, het werd op een gegeven moment zelfs behoorlijk warm. Alle 4 de te spelen partijen hebben we droog kunnen spelen en pas na het uitreiken van de laatste prijzen begon het te spetteren.

Ook de kantine liep op rolletjes dankzij de inzet van Dick, Marcel, Kees en Lien die hierin een geweldig team vormden. Zij hebben behalve al de drankjes, broodjes en dergelijk ook de ruim 10 liter soep uitgeserveerd. Carla had honderden soepballetjes gedraaid en deze verwerkt in een smakelijke maaltijd. Carla, de complimenten komen jou geheel toe, ze waren over en weer te horen!

Voor de eerste 12 teams waren een mooie prijzen beschikbaar gesteld waarmee ook een aantal van onze eigen leden huiswaarts gingen. Henk Drommel en Myrian wisten een hele mooie 5e plek te bereiken in het klassement, waar we gezien de namen van de nummers 1 tot met 4 heel erg trots op zijn.  Er zijn verschillende foto’s gemaakt en deze zullen later op de website beschikbaar komen.

https://photos.app.goo.gl/198ynp9YFPz28JnaA