Categorieën
Algemeen

Vrijwilligersavond 2022

Vrijdag 16 december was het glibberen en glijden geblazen, een flinke laag ijzel bedekte de straten. De organisatoren van de vrijwilligersavond zagen in gedachten al hun voorbereidingen in duigen vallen. Waren de genodigden wel in staat om te komen? En wat dan? …
Er werd besloten maar gewoon af te wachten, het buffet was al bezorgd, de kantine was versierd, helemaal omgetoverd tot een heus café. De invulling voor de avond stond er helemaal klaar voor.
En ja hoor, ruim 30 mensen ondernamen de reis naar de club om te genieten van een geweldige avond.
Na opgewarmd te zijn door een korte aubade door Wilhelmus, de Oranjeman, kon de Digitale Bingo van start. Deze bleek echter bij de act te horen waarna de quizmasters Hans en Myrian Meijer een heuse Pubquiz uit de computer toverden. Zij hadden in de weken ervoor allerlei vragen verzameld en bijeengebracht in een quiz van 5 ronden. Tussendoor kon er genoten worden van een heerlijk hapjesbuffet en werden zij van drankjes voorzien door Daphne en Bianca, de dochters van Lien en Myrian.
Er werd heftige strijd gevoerd om die eeuwige roem en volop overleg gepleegd over het in te vullen antwoord. Vooral de muziekronde gaf af en toe wat discussie onder de deelnemers.
De introfilmpjes vooraf aan sommige vragen waren hilarisch en zorgden ervoor dat ook de lachspieren gebruikt werden.
De beste drie teams werden beloond met een mooie medaille, een echt collectors item.
Het was een zeer geslaagde avond, iedereen mocht nog een chocoladetaart en een kerststukje meenemen toen er rondom middernacht afscheid genomen werd.

De organisatie kijkt heel voldaan terug op een geslaagd evenement.

Groetjes, Myrian