Categorieën
Geen categorie

Uitslag winter competitie doubletten.

Ingezonden artikel door Jaap Kivits.

De laatste dag van de Winter doubletten competitie werd gespeeld bij Les Pointeurs in Alphen . Onze eerste wedstrijd moesten wij tegen Lijnden die ons nog van de titel kon afhouden . Aad en Jaap waren goed op dreef uitslag 13 _2  Onze volgende opponent waren de Spaanse ruiter Jaap en Willie Ramp  de eerste paar mènes ging de strijd gelijk op.  Maar toen sloegen wij toe 13_7.  Onze derde wedstrijd moesten wij tegen Osb ook een opponent van ons . Onze tegen standers gaven goed partij . Maar ook dezen partij wisten we met een menne van 5 punten naar ons toe te trekken, eindstand 13-8.

 Op dat moment waren wij al kampioen  Dus nog twee wedstrijden te gaan. Dus zeg ik tegen Aad die zijn ook voor ons . Wat moesten tegen Cran cru.  Deze wedstrijd wonnen we vrij gemakkelijk 13-2 . Dan onze laatste wedstrijd ook weer tegen Cran cru . Ik zij tegen Aad die wil ik ook winnen . Maar als je al kampioen bent is het moeilijk om de focus er op te houden. Dus het werd geen makkelijke wedstrijd . Ik plaatse niet goed en Aad schoot niet goed. Ik zei tegen Aad zullen we wisselen en dat werkte goed. Ook deze wedstrijd wonnen we met 13-8.  Dus 5 wedstrijden gewonnen. Dat betekent dat wij 14 van de 15 wedstrijden hebben gewonnen. Dus 14 wedstrijden gewonnen met een saldo van 102. Aad nog bedankt voor de gezellige dagen.  En volgend jaar weer een nieuwe uitdaging.
Gr  Jaap Kivits

Jaap Kivits en Aad van Nieuwkoop zijn kampioen geworden
in Klasse 3A.

Anita Timmer en Giel de Zwart vielen helaas niet in de prijzen.

De volledige uitslag is te zien via onderstaande link.
https://nlpetanque.nl/west-wcd2019-2020/